Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Πιστεύω πως θα τα πάω καλά στο φετινό AO"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © F.Hamilton/Tennis Australia
tennisnews team Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 - 10:03

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε αποκλειστικά στο tennisnews.gr και στον ανταποκριτή μας στη Μελβούρνη, Μπιλ Ρουμελιώτη, με αφορμή την παρουσία του στο event καλωσορίσματος των ball boys του Australian Open.

Ο Στέφανος καλωσόρισε τα παιδιά που θα βρεθούν στα γήπεδα του Melbourne Park και θα βοηθήσουν για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες του φετινού Australian Open, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις.

Εκεί βρέθηκε και ο συνεργάτης μας στη Μελβούρνη, Μπιλ Ρουμελιώτης, ο οποίος εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις για το tennisnews.gr από τον Στέφανο, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του μεγάλου τουρνουά.

"Πιστεύω ότι θα τα πάω πολύ καλά στο φετινό Australian Open. Την περσινή χρονιά που έφτασα μέχρι τα ημιτελικά, είχαμε προβλήματα με την προετοιμασία λόγω της αυστηρής καραντίνας", είπε ο Στέφανος, που είχε αποκλείσει τον Rafael Nadal στα προημιτελικά του περσινού Australian Open, ανατρέποντας το εις βάρος του 0-2 σετ.

"Φέτος, οι καταστάσεις είανι πολύ καλύτερες. Προετοιμαζόμαστε πιο άνετα, μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι στο ξενοδοχείο και όλα αυτά με βοηθάνε στην προετοιμασία μου, αλλά και στην ψυχική μου κατάσταση."

Όσο για την κατάσταση με τον αγκώνα του, ο Στεφ είπε: "Πάει πολύ καλά, αισθάνομαι πολύ καλά και θα είμαι πανέτοιμος για το πρώτο σερβίς, που θα είναι σε 8 μέρες περίπου."

Τέλος, το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης μοιράστηκε και ένα μήνυμα για τη μεγάλη ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης: "Περιμένω τον ελληνισμό της Μελβούρνης να δώσει το παρών στα παιχνίδια μου και τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι στην Αυστραλία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots