Australian Open: Wild card σε Κοκκινάκη και Murray

 
Θανάσης Κοκκινάκης
Θανάσης Κοκκινάκης © Abierto Los Cabos
tn team Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 - 22:26

Ο Θανάσης Κοκκινάκης και ο Andy Murray είναι δυο από τους παίκτες που επιβραβεύτηκαν από την Tennis Australia και θα αγωνιστούν απευθείας στο κυρίως ταμπλό του Australian Open με wild card.

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι wild cards για το Australian Open στα μονά, με τον Θανάση Κοκκινάκη να εξασφαλίζει και φέτος την απευθείας είσοδό του στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam της Αυστραλίας.

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός κέρδισε πανάξια τη wild card αυτή, καθώς έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εβδομάδα στην Αδελαΐδα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Adelaide International και δείχνοντας πολύ καλά δείγματα.

Wild card δόθηκε και στον Andy Murray, που επίσης είναι εκτός του Top 100 και θα χρειαζόταν να παίξει στα προκριματικά για να μπει στο Grand Slam της Μελβούρνης, όπου υπήρξε φιναλίστ 5 φορές, το 2010, το 2011, το 2013, το 2015 και το 2016.

Η wild card της USTA πήγε στον Stefan Kozlov, η wild card της FFT πήγε στον Lucas Pouille, ενώ οι υπόλοιπες 4 wild cards για το κυρίως ταμπλό των ανδρών, δόθηκαν στους Tseng Chun-hsin από την Κινεζική Ταϊπέι και στους Αυστραλούς Alex Bolt, Christopher O'Connell και Aleksandar Vukic.

Για το κυρίως ταμπλό των γυναικών, πήρε wild card η Priscilla Hon, που αυτή την εβδομάδα πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Petra Kvitova, καθώς και οι Robin Anderson, Maddison Inglis, Diane Parry, Storm Sanders, Daria Saville, Samantha Stosur και Wang Xiyu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots