Επιστρέφει στο Australian Open μετά από 3 χρόνια ο Murray

 
Andy Murray
Andy Murray © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 13:32

To Australian Open τίμησε τον 5 φορές φιναλίστ, Andy Murray, με μια wild card, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς. Δείτε αναλυτικά ποιοι έχουν πάρει wild card για το αυστραλιανό major μέχρι στιγμής.

O Andy Murray όχι μόνο έχει αγωνιστεί σε 5 τελικούς στο Australian Open, αλλά αποτελεί αναμφίβολα και έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, κάτι που απέδειξε και με τις εμφανίσεις του στα τελευταία τουρνουά της χρονιάς, αλλά και με την πιο πρόσφατη παρουσία του στο Mubadala World Tennis Championship του Άμπου Ντάμπι.

Δικαιωματικά λοιπόν εξασφάλισε μια από τις wild cards του φετινού Australian Open ο 34χρονος Βρετανός, Νο.134 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος θα επιστρέψει στο Grand Slam της Μελβούρνης μετά από 3 χρόνια και θα διεκδικήσει την πρώτη του νίκη μετά από 5 χρόνια (2017).

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στο Australian Open και είμαι ευγνώμων στον Craig (Tiley) και σε όλη την ομάδα, γι' αυτή την ευκαιρία. Είχα κάποιες θαυμάσιες στιγμές στην Αυστραλία, παίζοντας μπροστά σε απίθανα κοινά και ανυπομονώ να βγω έξω στο court στο Melbourne Park", είπε ο Murray.

Εκτός από τον Murray, έχουν δοθεί ακόμα wild cards στους Stefan Kozlov, Lucas Pouille και Tseng Chun-hsin για το ταμπλό των ανδρών, ενώ στο γυναικείο ταμπλό τις wild cards πήραν οι Robin Anderson, Maddison Inglis, Diane Parry, Storm Sanders, Daria Saville (Gavrilova) και Samantha Stosur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots