Εκτός Australian Open η Serena: "Ανυπομονώ να επιστρέψω του χρόνου"

 
Serena Williams
Serena Williams Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 - 12:12

Η Serena Williams απέσυρε τη συμμετοχή της από το Australian Open για λόγους υγείας, ωστόσο έστειλε ένα μήνυμα πως θέλει να επιστρέψει στην Αυστραλία το 2023.

H 40χρονη Αμερικανίδα, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, θα είναι μια από τις πιο "ηχηρές" απουσίες του φετινού Australian Open, καθώς δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία τον Ιανουάριο.

"Ακολουθώντας τις συμβουλές του ιατρικού μου τιμ, αποφάσισα να αποσυρθώ από το Australian Open. Αυτό δεν ήταν ποτέ μια εύκολη απόφαση, αλλά δεν βρίσκομαι ακόμα εκεί που θα ήθελα να είμαι αγωνιστικά, για να λάβω μέρος στο τουρνουά", είπε η Serena στις δηλώσεις που έκανε για το τουρνουά της Μελβούρνης.

"Η Μελβούρνη είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις και ανυπομονώ να παίξω εκεί του χρόνου. Θα μου λείψουν οι φίλαθλοι, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο τένις και θα αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο", πρόσθεσε η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία δείχνει πως δεν εγκαταλείπει τον στόχο της ισοφάρισης του ρεκόρ των 24 Slams της Margaret Court, ούτε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο κοντινό μέλλον.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots