Πίσω στις straight-sets νίκες η Halep (vid)

 
Simona Halep
Simona Halep
tn team Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 - 11:51

Η Simona Halep επέστρεψε στις "καθαρές" νίκες, για να ξεπεράσει χωρίς πρόβλημα το εμπόδιο της Veronika Kudermetova και να προκριθεί στις "16" καλύτερες του Australian Open.

Μετά από την πολύ δύσκολη νίκη της επί της Ajla Tomljanovic, η Simona Halep επέστρεψε στις straight sets νίκες κερδίζοντας τη Veronika Kudermetova με 6-1, 6-3, σε 78 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena.

Ένα άψογο ματς πραγματοποίησε η Halep, η οποία σημείωσε 21 winners και έκανε μόλις 12 αβίαστα λάθη. Αξιοποίησε επίσης τα 6 από τα 13 break points που δημιούργησε, κάνοντας από 3 break σε κάθε σετ.

Το 1ο σετ το κέρδισε με το εμφατικό 6-1, καθώς δεν επέτρεψε στην Kudermetova να κάνει break. Στο 2ο σετ η Ρωσίδα ήταν πιο μαχητική, προηγήθηκε με break στο 3-2, όμως η Ρουμάνα φρόντισε να κερδίσει τα 4 επόμενα games και να "κλειδώσει" την πρόκριση.

Στον 4ο γύρο του Australian Open, η Halep θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Roland Garros, Iga Swiatek, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και σήμερα και επιβλήθηκε της Fiona Ferro με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots