Ακάθεκτη στον 3ο γύρο η Svitolina (vids)

 
Elina Svitolina
Elina Svitolina
tennisnews team Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 13:17

H Elina Svitolina δεν κινδύνεψε ούτε απέναντι στην Coco Gauff και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Η Svitolina συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της στη Μελβούρνη και πέτυχε μια καθαρή νίκη απέναντι στην Gauff με 6-4, 6-3, για να εξασφαλίσει την παρουσία της στις "32" καλύτερες του αυστραλιανού major.

Σε 77 λεπτά ολοκλήρωσε τον αγώνα η Svitolina, η οποία πέτυχε 19 winners και υπέπεσε σε 15 αβίαστα λάθη. Δεν έπαιξε άσχημα η Gauff, που όπως πάντα ήταν μαχητική έως και το τελευταίο λεπτό, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 24 winners και 23 αβίαστα λάθη.

Η Svitolina κατάφερε να υπερασπιστεί το σερβίς της σε όλο το παιχνίδι, σώζοντας και τα 4 break points που αντιμετώπισε, ενώ "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς της νεαρής Αμερικανίδας. Στο 1ο σετ έκανε break στο 10ο game και το έκλεισε στο 6-4, ενώ στο 2ο σετ έκανε break στο 8ο game για να "ξεφύγει" με 5-3 και να σερβίρει επιτυχώς στη συνέχεια για την πρόκριση.

Στον 3ο γύρο η Svitolina θα αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη Yulia Putintseva, που επικράτησε της Alison Van Uytvanck νωρίτερα με 6-4, 1-6, 6-2. Στις "32" προκρίθηκε και η Kristina Mladenovic, που κέρδισε τη Nao Hibino με 7-5, 6-1. Θυμίζουμε πως η Γαλλίδα είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο τη Μαρία Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots