ATP
Ήττα στο διπλό για Τσιτσιπά και Haase

 
Ήττα στο διπλό για Τσιτσιπά και Haase
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 16:27

Μόλις δυο μέρες μετά την κατάκτηση του Monte-Carlo Masters, o Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε στο γήπεδο για να αγωνιστεί στη Βαρκελώνη, αλλά έχασε το πρώτο του παιχνίδι στο διπλό μαζί με τον Robin Haase.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι για τον Τσιτσιπά και τον Haase, που ηττήθηκαν από το πολύ δυνατό και έμπειρο δίδυμο των Marcelo Arevalo και Mate Pavic, με 6-2, 6-4.

Ο Τσιτσιπάς μόλις χθες το βράδυ έφτασε στη Βαρκελώνη, αφού το απόγευμα της Κυριακής έπαιξε στον τελικό του Monte-Carlo Masters, όπου κατέκτησε για 3η φορά το τρόπαιο.

Σήμερα το μεσημέρι τον υποδέχτηκε για 1η φορά το κλαμπ της Βαρκελώνης και στις 12 έκανε την πρώτη του προπόνηση, για να αγωνιστεί και στο διπλό 2 ώρες αργότερα.

Οι Arevalo και Pavic έκαναν ένα πιο συγκροτημένο παιχνίδι και κράτησαν όλα τα service games τους, για να κάνουν 2 break στο 1ο σετ και άλλο ένα στο 2ο, φτάνοντας χωρίς πρόβλημα στη νίκη.

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν είτε τους Ivan Dodig και Neal Skupski, Νο.2 στο ταμπλό, είτε τους Jamie Murray και Michael Venus.

Ο Τσιτσιπάς είχε σήμερα μια πρώτη επαφή με τα γήπεδα της Βαρκελώνης μετά από έναν χρόνο και την πορεία του μέχρι τον τελικό (για 3η φορά στο τουρνουά) πέρσι. Σήμερα αγωνίστηκε στο Pista Andres Gimeno, αύριο όμως θα αγωνιστεί στο κεντρικό cour, Pista Rafa Nadal, κάνοντας την πρεμιέρα του στο μονό κόντρα στον Sebastian Ofner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots