ATP
Τσιτσιπάς: "Πολύ περήφανος που τα κατάφερα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Πολύ περήφανος που τα κατάφερα" (vid)
tn team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 17:56

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τη νίκη επί του Jannik Sinner στο Monte-Carlo.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος αλλά και περήφανος με τον εαυτό του ήταν ο Τσιτσιπάς, που στάθηκε στις δηλώσεις του στο court στη δυσκολία που είχε αυτός ο αγώνας και στην αξία του αντιπάλου του.

"Ήμουν σε θέση να παίξω τένις στο υψηλότερο επίπεδο. O Jannik ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος και μπορώ να καταλάβω γιατί τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος. Είναι πάρα πολύ συνεπής, από τους δυσκολότερους αντιπάλους που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω μέχρι τώρα. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ξεπεράσεις ένα τέτοιο εμπόδιο και είμαι πολύ περήφανος που τα κατάφερα."

Για το πόσο τον βοηθάει μια νίκη σαν κι αυτή για τη συνέχεια, είπε: "Με βοηθάει πολύ να ξέρω ότι έχω πετύχει μια τέτοια νίκη. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω πολύ καιρό. Το ότι μπορώ να παίζω και πάλι σ' αυτό το επίπεδο μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Όταν δουλεύεις κάθε μέρα σκληρά, αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία στοχεύεις. Ήταν μια καλή μέρα σήμερα, τώρα ελπίζω να έχω μια καλή ανάρρωση, να φρεσκάρω το μυαλό μου και να επιστρέψω δυνατότερος αύριο."

Ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Court Rainier ΙΙΙ αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας, για να αντιμετωπίσει έναν εκ των Djokovic και Ruud στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots