ATP
Η κλήρωση της Βαρκελώνης - στο ίδιο μισό Alcaraz, Nadal και Τσιτσιπάς!

 
Η κλήρωση της Βαρκελώνης - στο ίδιο μισό Alcaraz, Nadal και Τσιτσιπάς!
© Barcelona Open
tn team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 14:42

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με τον Carlos Alcaraz και τον Rafael Nadal στην ίδια μεριά του ταμπλό, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Barcelona Open. Δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

"Φωτιά" είναι το πάνω μισό του ταμπλό του Barcelona Open, με τους Alcaraz, Τσιτσιπά και Nadal να βρίσκονται στην ίδια πλευρά.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος κάνει μια φανταστική εβδομάδα στο Monte-Carlo, έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Pavel Kotov και Sebastian Ofner. Στη συνέχεια διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με τον Lorenzo Musetti και στα προημιτελικά με τον Alcaraz, που πάντως είναι αμφίβολος ακόμα και αυτή την εβδομάδα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Μονακό.

Alcaraz και Τσιτσιπάς, που ήταν το περσινό ζευγάρι του τελικού, έχουν πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικά τον Nadal. O Rafa, που φυσικά θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν θα παίξει τελικά, κληρώθηκε στον 1ο γύρο με τον Ιταλό Flavio Cobolli. Αν τον κερδίσει θα παίξει στον 2ο γύρο με το Νο.4 του ταμπλό, Alex De Minaur.

Στους "16" ο Rafa και ο De Minaur διασταυρώνονται με τον Arthur Fils, ενώ στα προημιτελικά με τους Alejandro Davidovich Fokina και Ugo Humbert.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανό να παίξουν μόνο στον τελικό με Τσιτσιπά, Alcaraz και Nadal, είναι οι Andrey Rublev και Casper Ruud.

Αναλυτικά το ταμπλό της Βαρκελώνης:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots