ATP
Monte-Carlo: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Monte-Carlo: Το πρόγραμμα των ημιτελικών
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 2:45

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner και ο Novak Djokovic τον Casper Ruud, στα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει μια εκπληκτική εβδομάδα στο Monte-Carlo και θα παίξει στα ημιτελικά με τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων 6 μηνών και πρωταθλητή του Australian Open, Jannik Sinner.

Ο παράγοντας της επιφάνειας, κάνει πολύ ενδιαφέρον το ματς, μιας και ο Στέφανος παίζει το καλύτερό τένις στο χώμα και ειδικά στα γήπεδα του Monte-Carlo, ενώ ο σχεδόν ανίκητος φέτος Sinner (25-1 το 2024), θα αναζητήσει την πρώτη του πρόκριση σε έναν μεγάλο τελικό σ' αυτή την επιφάνεια.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του αυριανού προγράμματος του Monte-Carlo Masters και θα ξεκινήσει στις 14:30 ώρα Ελλάδας, στο Court Rainier III.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ είναι διαθέσιμος και διαδικτυακά (με συνδρομή), μέσω της επίσημης πλατφόρμας της ATP, Tennis TV.

Ο Τσιτσιπάς προηγείται με 5-3 στις νίκες του Sinner, αν και ο Ιταλός έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες τους αναμετρήσεις, στο Ρότερνταμ και στο Τορίνο το 2023 - και οι δυο σε indoors - με 2-0 σετ. Στο χώμα έχουν παίξει άλλες 4 φορές, με τον Τσιτσιπά να έχει 3 νίκες (3-1).

Στον δεύτερο ημιτελικό, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα (όχι πριν τις 16:30) και θα μεταδοθεί επίσης σε COSMOTE SPORT 6HD και Tennis TV, ο Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud.

Στον πρώτο του ημιτελικό μετά από 9 χρόνια στο Monte-Carlo, o Nole θα διεκδικήσει μια ακόμα πρόκριση σε τελικό Masters διοργάνωσης, τον 59ο της καριέρας του. Δεν έχει χάσει ποτέ από τον Ruud o Σέρβος, σε 5 αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/04):

Court Rainier III:
14:30 Stefanos Tsitsipas [12] v. Jannik Sinner [2] COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Novak Djokovic [1] v. Casper Ruud [8] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots