ATP
Πήρε ρεβάνς και μπήκε 8άδα ο Nole (vid)

 
Πήρε ρεβάνς και μπήκε 8άδα ο Nole (vid)
© Monte-Carlo Masters
tn team Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 17:50

O Novak Djokovic ξεπέρασε το εμπόδιο του Lorenzo Musetti στα 2 σετ και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του πέρσι, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους αυριανούς προημιτελικούς του Monte-Carlo Masters.

Δεν είχε εύκολο απόγευμα ο Djokovic, στις κρίσιμες στιγμές όμως ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης και επικράτησε του Musetti με 7-5, 6-3, για να πάρει σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες την πρόκριση για τα προημιτελικά του Monte-Carlo.

Ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων, ο οποίος διεκδικεί τον 1ο τίτλο του στο Monte-Carlo από το 2015, μπορεί να αντιμετώπισε προβλήματα από τη γραμμή του σερβίς και να έχασε συνολικά 3 service games του - στο 1ο σετ μάλιστα κινδύνεψε να μείνει πίσω με double break στο 1-3, 30-40 - ωστόσο αξιοποίησε τα 5 από τα 6 break points που είχε στη διάθεσή του και με τα 5 break που έκανε μπόρεσε να κλείσει το παιχνίδι στα 2 σετ.

Αυτή ήταν η 4η νίκη του επί του Musetti σε 5 αναμετρήσεις. Ο Ιταλός είχε κερδίσει για 1η φορά τον Djokovic πέρσι στο ίδιο γήπεδο με 2-1 σετ και πάλι για τη φάση των "16" του τουρνουά.

Παίρνοντας τη ρεβάνς, ο Djokovic μπήκε στα προημιτελικά του Monte-Carlo, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Alex De Minaur.

Νωρίτερα σήμερα ο De Minaur κέρδισε τον Alexei Popyrin με 6-3, 6-4. Θυμίζουμε πως ο De Minaur είχε κερδίσει τον Djokovic στις αρχές της χρονιάς στο United Cup, επομένως ο Σέρβος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια ακόμα ρεβάνς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots