ATP
Στον Zverev το τελευταίο εισιτήριο - εκτός ο De Minaur (vids)

 
Στον Zverev το τελευταίο εισιτήριο - εκτός ο De Minaur (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 6:23

O Alexander Zverev πήρε μια πρόκριση-αστραπή εις βάρος του Karen Khachanov και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Miami Open. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Alex De Minaur, με τον Fabian Marozsan να κάνει μια νέα έκπληξη.

Μόλις 69 λεπτά χρειάστηκε ο Alexander Zverev για να πάρει την πρόκριση για τους "8" του Μαϊάμι, καθώς κέρδισε εύκολα τον Karen Khachanov με 6-1, 6-4.

Ο αγώνας άρχισε στις 11 το βράδυ στο Μαϊάμι, εξαιτίας των δυο τρίωρων προημιτελικών των γυναικών, αλλά ο Zverev κατάφερε να τον τελειώσει αρκετά σύντομα, αφού πέτυχε 8 άσους, δεν απειλήθηκε με break point και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Ρώσου.

Μέσα στα πρώτα 40 λεπτά είχε θέσει τις βάσεις για τη νίκη του ο Γερμανός, ο οποίος κέρδισε τα 9 από τα 11 πρώτα games της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 6-1, 3-1. Ο Khachanov γέμισε το 2ο σετ κρατώντας το σερβίς του, δεν μπόρεσε όμως να απειλήσει και το αντίπαλο σερβίς, ώστε να επιστρέψει στο ματς.

Για 4η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μαϊάμι ο Zverev, ο οποίος θα αναμετρηθεί την Πέμπτη με τον Fabian Marozsan.

Ο Ούγγρος απέκλεισε τον Alex De Minaur με 6-4, 0-6, 6-1 και μετά τη νίκη του επί του Holger Rune στον 2ο γύρο, έφτασε σε μια ακόμα Top 10 νίκη! Αυτός θα είναι ο 2ος προημιτελικός του σε 1000άρι, μετά την περσινή του πορεία στη Σαγκάη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots