ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Indian Wells

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Indian Wells
© Abierto Mexicano
tn team Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 - 2:08

Δύσκολη θα είναι η διαρομή του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells, στο ίδιο μισό Jannik Sinner και Carlos Alcaraz, ενώ τον Milos Raonic θα αντιμετωπίσει στον πρώτο του αγώνα μετά την Αυστραλία ο Rafael Nadal. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Indian Wells.

Στην πρεμιέρα του στο Indian Wells o Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Daniel Altmaier ή κάποιον qualifier, ενώ αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει πιθανό αντίπαλο τον Frances Tiafoe στον 3ο γύρο. Ο Αμερικανός με τη σειρά του θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Dusan Lajovic και Emil Ruusuvuori. 

Στον 4ο γύρο ο Έλληνας τενίστας διασταυρώνεται με τον Andrey Rublev, Νο.5 στο ταμπλό, που έχει πιθανή πρεμιέρα με τον Andy Murray και πιθανό αντίπαλο τον Jiri Lehecka στον 3ο γύρο.

Όποιος περάσει στα προημιτελικά απ' αυτό το τμήμα του ταμπλό, θα διασταυρωθεί με το τμήμα του πρωταθλητή του Australian Open, Jannik Sinner. Στα ημιτελικά, Τσιτσιπάς, Rublev και Sinner διασταυρώνονται με το Νο.2 του ταμπλό, Carlos Alcaraz.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό ξεχωρίζει προφανώς το όνομα του Novak Djokovic, που θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό. Ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων θα κάνει την πρεμιέρα του απέναντι είτε σε έναν qualifier, είτε στον Aleksandar Vukic. Στον 3ο γύρο ο Σέρβος διασταυρώνεται με τον Tomas Martin Etcheverry και στον 4ο γύρο με τον φορμαρισμένο Γάλλο Ugo Humbert, πρωταθλητή στο Ντουμπάι την περασμένη εβδομάδα.

Στα προημιτελικά ο Nole διασταυρώνεται με τους Casper Ruud και Hubert Hurkacz, ενώ στα ημιτελικά με τους Daniil Medvedev και Holger Rune.

Στο τμήμα του Rune βρίσκεται ο Rafael Nadal, ο οποίος ως unseeded θα κάνει την πρεμιέρα του στον 1ο γύρο, αντιμετωπίζοντας τον Milos Raonic, που είχε καλές εμφανίσεις τον περασμένο μήνα. Αν περάσει στον 2ο γύρο, ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων θα παίξει με τον Rune. 

Πιθανά ζευγάρια 4ου γύρου:

[1] Djokovic - Humbert [14]
[9] Ruud - Hurkacz [8]
[4] Medvedev - Dimitrov [13]
[12] Fritz - Rune [7]

[5] Rublev - Tsitsipas [11]
[16] Shelton - Sinner [3]
[6] Zverev - De Minaur [10]
[15] Khachanov - Alcaraz [2]

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Djokovic - Hurkacz [8]
[4] Medvedev - Rune [7]
[5] Rublev - Sinner [3]
[6] Zverev - Alcaraz [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του ανδρικού ταμπλό του Indian Wells

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots