ATP
Djokovic: "Ο Jokic είναι τεράστιος, από τους κορυφαίους όλων των εποχών" (vid)

 
Djokovic: "Ο Jokic είναι τεράστιος, από τους κορυφαίους όλων των εποχών" (vid)
tn team Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 - 10:44

Ο Novak Djokovic είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τον τελευταίο αγώνα του Nikola Jokic και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του.

"Είμαι εδώ για να απολαύσω μπάσκετ, ένα άθλημα που αγαπώ πολύ. Φυσικά εκτιμώ το μεγαλείο του LeBron (James) και του Nikola Jokic", είπε ο Djokovic, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα των Los Angeles Lakers με τους Denver Nuggets στο Λος Άντζελες. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε μόνο στον συμπατριώτη του: "Είναι τεράστιος. Είναι ένας από τους καλύτερους Σέρβους αθλητές στην ιστορία. Αυτά που έχει κάνει τα τελευταία 3 χρόνια είναι αξιοσημείωτα, όχι μόνο για το σερβικό, αλλά και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Παίζει στο δυνατότερο πρωτάθλημα του κόσμου και είναι εκπληκτικός. Τον λατρεύω και ως άνθρωπο."

Και ο Jokic ρωτήθηκε αργότερα για τον Djokovic, για να επιβεβαιώσει πως ο σεβασμός και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

"Τον βλέπουν όλοι σαν νικητή στη Σερβία. Έχει βάλει τη χώρα μας στην κορυφή τόσες, μα τόσες πολλές φορές", είπε χαρακτηριστικά ο 29χρονος μπασκετμπολίστας, ο οποίος οδήγησε τους Denver Nuggets στο πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της πόλης το 2023, με τον ίδιο να είναι MVP των τελικών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots