ATP
Στο Λας Βέγκας για μια ιστορική αναμέτρηση Nadal και Alcaraz

 
Στο Λας Βέγκας για μια ιστορική αναμέτρηση Nadal και Alcaraz
tn team Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 - 15:06

O Carlos Alcaraz, ο Rafael Nadal και ο Andre Agassi βρίσκονται στο Λας Βέγκας, όπου απόψε θα συμμετέχουν σε έναν ιδιαίτερο και ιστορικό event. Δείτε πως μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Από χθες έφτασαν στο Λας Βέγκας οι δυο Ισπανοί, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί ήδη στην Καλιφόρνια, όπου θα επιστρέψουν και μετά το ματς, για το πρώτο Masters της χρονιάς, στο Indian Wells. Μαζί τους είναι και ο Andre Agassi, που θα συμμετέχει επίσης στο event "The Netflix Slam".

Η τενιστική διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στην ULTRA Arena του Λας Βέγκας, θα ξεκινήσει από τις 21:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας (11:00 τοπική).

Πρώτα θα γίνει ένα παιχνίδι διπλού, στο οποίο θα συμμετέχουν οι θρυλικοί αδερφοί Bryan, η Genie Bouchard και η Asia Muhammad. Στη συνέχεια θα γίνει το "Ace Challenge", ένας διαγωνισμός σερβίς στον οποίο θα συμμετέχουν οι Sam Querrey, John Isner, Taylor Fritz και Frances Tiafoe.

Τέλος, το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Alcaraz και τον Nadal, αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 23:00 ώρα Ελλάδας, με το live stream του Netflix να ξεκινάει από τις 22:30.

Το ματς θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές της πλατφόρμας και στη χώρα μας και πρόκειται για τον πρώτο αγώνα τένις που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Netflix, αλλά και γενικά από κάποια κολοσσιαία πλατφόρμα τέτοιου τύπου.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως στο Λας Βέγκας θα είναι ακόμα μεσημέρι, το Netflix επέλεξε δηλαδή να στοχεύσει παράλληλα και στο αμερικάνικο αλλά και στο ευρωπαϊκό κοινό, ιδιαίτερα αυτό της Ισπανίας, για το οποίο θα είναι prime time.

Δεν αποκλείεται το εγχείρημα αυτό του Netflix να αλλάξει τα πράγματα όπως τα γνωρίζουμε και να επενδύσει στο μέλλον ακόμα περισσότερο στη ζωντανή μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Να σημειωθεί πως το πρώτο πείραμα είχε γίνει από τον περασμένο Νοέμβριο, με τη συνδιοργάνωση και τη ζωντανή μετάδοση του event του γκολφ "The Netflix Cup".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots