ATP
Δωρεά του Τσιτσιπά για τους πληγέντες του τυφώνα Ότις (vid)

 
Δωρεά του Τσιτσιπά για τους πληγέντες του τυφώνα Ότις (vid)
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 15:07

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεισφέρει στο πρόγραμμα ενίσχυσης των πληγέντων του τυφώνα Ότις, που προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο Ακαπούλκο και άφησε δεκάδες νεκρούς.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο καταστροφικός τυφώνας Ότις έπληξε το Ακαπούλκο, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές και αφήνοντας περισσότερους από 50 νεκρούς και αρκετούς αγνοουμένους, επηρεάζοντας πάνω από 250.000 οικογένειες συνολικά.

Το 500άρι του Ακαπούλκο ήταν στον αέρα μέχρι και μερικές εβδομάδες πριν, οι διοργανωτές ωστόσο τα κατάφεραν να είναι έτοιμοι εγκαίρως και να γίνει κανονικά το τουρνουά.

Ο Στέφανος, ένας από τα κορυφαία ονόματα του τουρνουά, θα συνεισφέρει στο ταμείο ενίσχυσης των πληγέντων, προσφέροντας 1.000 δολάρια για κάθε άσο που θα πετυχαίνει στο τουρνουά, ενώ παρότρυνε και άλλο κόσμο να βοηθήσει μέσα από το βήμα που έχει.

Είναι μια από τις πολλές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του Στέφανου, που λίγους μήνες πριν είχε προσφέρει 100.000 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σε μονά και διπλά στο Ακαπούλκο, ξεκινώντας απόψε την προσπάθειά του. Στον 1ο γύρο του μονού θα αντιμετωπίσει τον Roman Safiullin, στις 02:00 τα ξημερώματα (COSMOTE SPORT 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots