ATP
Πήγε να δει Messi o Djokovic (vids)

 
Πήγε να δει Messi o Djokovic (vids)
tn team Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 14:45

O Novak Djokovic εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως βρίσκεται στην Καλιφόρνια για να πάει να δει από κοντά τον αγώνα του Lionel Messi στο Λος Άντζελες. Μαζί του είχε γον γιο του, αλλά και τον Vlade Divac.

Ο Messi, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην Inter Miami, έπαιξε εκτός έδρας με τους Los Angeles Galaxy την Κυριακή και ο Djokovic είδε το ματς από κοντά, μαζί με τον γιο του, Stefan. Τα είπε επίσης και με τον συμπατριώτη του και πρώην αστέρα του NBA, Vlade Divac.

Θυμίζουμε πως πριν μερικούς μήνες, στην τελευταία του επίσκεψη στην Αμερική για το US Open, o Djokovic είχε συναντήσει τον Messi και είχε μιλήσει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

"Είναι η δεύτερη φορά που τον συναντώ. Μιλήσαμε για όλα, μιλούσαμε γύρω στα 15 λεπτά. Ο Messi είναι ένα φαινόμενο, είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και τον σέβομαι απεριόριστα", είχε πει ο Djokovic τότε.

O Αργεντινός σουπερστάρ έκανε τη χάρη σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν - σύνηθες φαινόμενο στους εκτός έδρας αγώνες της Inter Miami - καθώς σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 1-1 της αναμέτρησης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots