ATP
Αποκλείστηκε και ο Zverev στο Λος Κάμπος! (vids)

 
Αποκλείστηκε και ο Zverev στο Λος Κάμπος! (vids)
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 10:19

Μετά από τον Στέφανο Τσιτσιπά, εκτός Λος Κάμπος έμεινε και ο Alexander Zverev, ο οποίος ηττήθηκε μετά από μια μαραθώνια μάχη που πλησίασε τις 4 ώρες (!) με τον Jordan Thompson.

Κανένας από τους δυο κορυφαίους του ταμπλό του Λος Κάμπος δεν προκρίθηκαν στον τελικό, αφού μετά την ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Casper Ruud, την πόρτα της εξόδου είδε και ο Alexander Zverev.

Ο Γερμανός, ο οποίος ήταν στο Νο.1 του ταμπλό του Los Cabos Open, ηττήθηκε από τον Jordan Thompson με 7-5, 4-6, 7-6 (2) σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες και 40 λεπτά, στη μια τα μεσάνυκτα στο Λος Κάμπος!

Ο Thompson κατάφερε να κερδίσει το 1ο σετ, παρόλο που βρέθηκε 2 φορές πίσω με break, στο 0-2 και στο 2-3. Ο Zverev σέρβιρε καλύτερα στο 2ο σετ, δεν απειλήθηκε με break point και έκανε το μοναδικό break στο 5ο game (3-2), για να κρατήσει το προβάδισμα έως το τέλος.

Στο 3ο σετ ωστόσο επέστρεψαν τα προβλήματα από τη γραμμή του σερβίς για τον Γερμανό, που χρειάστηκε να σβήσει 5 match points στο 12ο game, για να κρατήσει τελικά το σερβίς του και να στείλει το σετ σε tie-break.

Παρόλα αυτά, ο Thompson έπαιζε καλύτερα σε εκείνο το σημείο του αγώνα, με τον Zverev να δείχνει πιο κουρασμένος, κι έτσι ο Αυστραλός επιβλήθηκε στο tie-break με 7-2 και ολοκλήρωσε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, για την προημιτελική φάση του Los Cabos Open, o Thompson είχε ανατρέψει το 0-6, 0-3 απέναντι στον Alex Michelsen, σώζοντας και 3 match points στο 2ο σετ, για να πάρει μια απίστευτη νίκη.

24 ώρες αργότερα, θα πανηγυρίσει την 4η Top 10 νίκη της καριέρας του και την 3η του πρόκριση σε έναν τελικό, μετά το 's-Hertogenbosch, όπου ήταν φιναλίστ το 2019 και το 2023.

Στις 05:00 το πρωί της Κυριακής, ο Thompson θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο τον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots