ATP
Εύκολα και ο Zverev στην 8άδα (vids)

 
Εύκολα και ο Zverev στην 8άδα (vids)
© Mifel Tennis Open by Telcel Oppo
tn team Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 6:20

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, εύκολη πρόκριση για τους "8" του Λος Κάμπος πήρε και ο Alexander Zverev. Πρόκριση και για τον Casper Ruud, εκτός έμεινε ο Alex De Minaur.

Όπως και ο Τσιτσιπάς, ο Zverev απώλεσε μόλις 3 games στην πρεμιέρα του στο Los Cabos Open, κερδίζοντας μέσα σε 60 λεπτά τον Yoshihito Nishioka με 6-3, 6-0.

Ο 26χρονος Γερμανός πέτυχε 10 άσους, κέρδισε τους 8 από τους 10 πόντους στα δεύτερα σερβίς του και έσωσε και τα 3 break points που αντιμετώπισε. Έκανε break με το καλημέρα στο ματς για το 2-0, ενώ κέρδισε και τα 8 τελευταία games της αναμέτρησης, για να φτάσει μ' αυτόν τον εμφατικό τρόπο στην πρόκριση.

Στα προημιτελικά του Λος Κάμπος, που θα γίνουν αύριο, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Κοκκινάκη, που συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του και επικράτησε του Daniel Evans με 6-4, 6-2.

Εντυπωσιακά πήρε την πρόκριση και ο Casper Ruud, ο οποίος συνέτριψε τον Marcos Giron με 6-1, 6-0, κερδίζοντας 12 συνεχόμενα games μετά το 0-1, όπου μάλιστα είχε μείνει πίσω με break!

Στα προημιτελικά ο Ruud θα αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο Nuno Borges, που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο Borges απέκλεισε το Νο.7 του ταμπλό, Max Purcell, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-3.

Εκτός προημιτελικών έμεινε ο Alex De Minaur, ο οποίος ηττήθηκε από τον Alex Michelsen με 6-4, 6-1. Ο Michelsen θα παίξει στα προημιτελικά με έναν άλλον Αυστραλό, τον Jordan Thompson, που απέκλεισε τον Emilio Nava με 7-6 (5), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots