ATP
Nadal: "Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω για την Ντόχα"

 
Nadal: "Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω για την Ντόχα"
© Rafa Nadal Academy
tn team Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 17:08

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά της Ντόχας, ο Rafael Nadal παρουσιάζει αμφιβολίες σχετικά με το αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο tour άμεσα. Τι είπε για το Indian Wells και τη χωμάτινη σεζόν.

Σε δηλώσεις του για το La Sexta της Ισπανίας, ο Nadal αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρος για την επιστροφή του στην Ντόχα την επόμενη εβδομάδα.

"Θα ήθελα να είμαι στην Ντόχα, αλλά η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στγιμή", είπε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, ο οποίος πάντως καθησύχασε τους φίλους του τένις, πως το χειρότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να επιστρέψει στο Indian Wells.

"Στο Indian Wells θα ταξιδέψω σίγουρα, αν όλα πάνε καλά. Είναι ένα ξεχωριστό τουρνουά για μένα. Μπορεί και να είναι η τελευταία μου φορά εκεί, οπότε θέλω σίγουρα να παίξω."

Όσο για το πλάνο του γενικά, είναι ξεκάθαρο πως το βάρος πέφτει στη χωμάτινη σεζόν, επομένως σε κάθε μικρή υποψία πισωγυρίσματος o Nadal δεν πρόκειται να πάρει το παραμικρό ρίσκο τις επόμενες εβδομάδες.

"Ο βασικός μου στόχος είναι να μπω όσο το δυνατόν πιο υγιής στη χωμάτινη σεζόν. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να απολαύσω τη χωμάτινη σεζόν."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots