ATP
Sinner: "Το παιχνίδι μου μοιάζει με του Djokovic - είμαι τυχερός που γνώρισα τους Big 3"

 
Sinner: "Το παιχνίδι μου μοιάζει με του Djokovic - είμαι τυχερός που γνώρισα τους Big 3"
© ABN AMRO Open
tn team Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 10:26

O Jannik Sinner μίλησε για τους Big 3 και την τύχη που είχε να τους γνωρίσει και να τους παρακολουθήσει από κοντά, τις ομοιότητες στο παιχνίδι του με τον Novak Djokovic και το ενδεχόμενο να έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή, αυτή της κυριαρχίας των Alcaraz και Sinner.

"Το παιχνίδι μου μοιάζει με το παιχνίδι του Djokovic. Και οι δυο παίζουμε καλά από πίσω στο γήπεδο, ενώ προσπαθούμε να ανεβούμε και στο φιλέ. Ο τρόπος που 'γλιστράμε' στο court επίσης είναι παρόμοιος", είπε ο Sinner, στις δηλώσεις που έκανε χθες από το Ρότερνταμ στους δημοσιογράφους.

"Νιώθω τυχερός που μπόρεσα να γνωρίσω τους Big 3", συνέχισε ο 22χρονος Ιταλός. "Ο Roger δεν είναι πια στο tour μαζί μας, αλλά όσο ήταν και οι 3 τους εκεί, προσπαθούσα να τους παρατηρώ στο γυμναστήριο και στα αποδυτήρια, να μάθω όσα περισσότερα μπορώ απ' αυτούς. Νιώθω τυχερός που βρέθηκα μαζί τους στο tour, έχουν κερδίσει περισσότερα Grand Slams από όλους τους παίκτες στην ιστορία."

Ο Sinner ρωτήθηκε και για το αν το γεγονός ότι έχουν ήδη κερδίσει 3 Slams μαζί με τον Carlos Alcaraz, σηματοδοτεί και μια νέα εποχή για το tour, αυτή της δικής τους κυριαρχίας: "Είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτό, γιατί υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Είναι αδύνατο να προβλέψεις το μέλλον, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο, επίσης υπάρχουν ο Daniil (Medvedev) και ο Sascha (Zverev). Είναι αλήθεια πως εγώ και ο Carlos είμαστε νεότεροι, μαζί και με τον Holger (Rune). Καθένας από μας είναι διαφορετικός και αυτό είναι όμορφο να το βλέπουμε, το μέλλον θα είναι πολύ ενδιαφέρον."

Ο Sinner βρίσκεται στο Ρότερνταμ και έχει κάνει ήδη την πρώτη του προπόνηση στην Ahoy Arena. Την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει και τον πρώτο του αγώνα μετά την Αυστραλία, όπου κατέκτησε πριν δυο εβδομάδες το πρώτο Grand Slam της καριέρας του.

Στην πρεμιέρα του στο ABN AMRO Open, όπου θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Botic Van De Zandschulp.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots