ATP
Έπιασαν τα γέλια τον Sinner ενώ μιλούσε μπροστά στον Πρόεδρο της Ιταλίας! (vid)

 
Έπιασαν τα γέλια τον Sinner ενώ μιλούσε μπροστά στον Πρόεδρο της Ιταλίας! (vid)
tn team Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 - 13:17

Δεν βλέπουμε και τόσο συχνά τον Jannik Sinner να γελάει, μιας και συνήθως έχει σοβαρό ύφος, ωστόσο έπιασαν νευρικά γέλια τον πρωταθλητή του Australian Open, την ώρα που μιλούσε μπροστά στον Πρόεδρο της Ιταλίας!

Ο Sinner συγκεκριμένα ήταν προσκεκλημένος του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ιταλίας, Sergio Mattarella, στο Palazzo Quirinale, όπου έβγαλε και έναν μικρό λόγο για την επιτυχία του Davis Cup, όπου βοήθησε την Ιταλία να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια για 1η φορά μετά από 47 χρόνια.

Η ομιλία έγινε viral, όχι για το περιεχόμενό της, αλλά για το νευρικό γέλιο του Sinner στο ξεκίνημά της, με τον Ιταλό να μην μπορεί να κρατηθεί αμέσως μόλις κάνει την προσφώνηση "Κύριε Πρόεδρε..."

Ο 22χρονος Ιταλός πάντως, προσφάτως Grand Slam πρωταθλητής, δεν σταμάτησε τη ροή του λόγου του και τελικά τα πήγε πολύ καλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Κύριε πρόεδρε (γέλια), είναι μεγάλη μουτιμή να βρίσκομαι εδώ, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την ομάδα μου. Το να φέρνουμε εδώ τη νίκη (στο Davis Cup) μετά από 47 χρόνια... αυτή η ομάδα ενσαρκώνει όλες τις θυσίες και την επιθυμία για νίκη. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι, ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του. Ευχαριστώ και τον κάπτεν μας, που πέτυχε κάτι μεγάλο για τη χώρα μας. Στην Μπολόνια περάσαμε πολύ δύσκολα, δεν ήμουν εκεί, αλλά χάρη στον Matteo (Berrettini), τον οποίο επίσης ευχαριστώ, αλλά και όλη την υποστήριξη που μας έδωσε ο κόσμος, καταφέραμε να βγούμε από τη δύσκολη θέση.

Στη Μάλαγα προσπάθησα να βοηθήσω, παίξαμε καλά, αλλά πιο σημαντικό από τη νίκη ήταν ότι παίξαμε ελεύθερα και το διασκεδάσαμε, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα θέλαμε. Η κατάκτηση του τροπαίου μας έδωσε πολλά συναισθήματα και πιστεύω σε όλους όσοι μας παρακολουθούσαν από το σπίτι. Σας ευχαριστώ πολύ, έρχονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο, αν και όπως λέω πάντα δεν μπορούμε να ελέγξουμε το μέλλον."

Στο τέλος της ομιλίας του ο Sinner παρέδωσε και ένα δώρο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ιταλίας, ευχαριστώντας τον για τη βοήθειά του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots