ATP
Βγήκε η λίστα για το Ντουμπάι - εκτός ο Nadal

 
Βγήκε η λίστα για το Ντουμπάι - εκτός ο Nadal
© Corinne Dubreuil / Rafa Nadal Academy Kuwait
tn team Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 12:25

Βγήκε στη δημοσιότητα η λίστα των παικτών που δήλωσαν συμμετοχή στο 500άρι του Ντουμπάι, με τον Rafael Nadal να βρίσκεται εκτός αυτής. Τρεις παίκτες από το σημερινό Top 10 είναι στη λίστα.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ο Nadal θα επιστρέψει στη δράση σε λίγες μόλις ημέρες και θα αγωνιστεί στο 250άρι της Ντόχας, που θα γίνει από τις 19 έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Έγιναν εικασίες ότι μετά απ' αυτό το τουρνουά, εφόσον φυσικά παραμείνει καλά σωματικά, θα ακολουθήσει και το 500άρι του Ντουμπάι (26 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου), ένα τουρνουά στο οποίο είχε δηλώσει και πέρσι συμμετοχή ο Ισπανός, όμως δεν μπόρεσε τελικά να συμμετέχει λόγω του τραυματισμού του.

Η λίστα συμμετεχόντων του Ντουμπάι βγήκε σήμερα και ο Nadal δεν βρίσκεται σε αυτή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και ότι είναι οριστικό, αφού αν ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων ζητήσει wild card, μπορεί να την πάρει ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Στη λίστα βρίσκονται 3 παίκτες από το σημερινό Top 10: ο Daniil Medvedev, που είναι ο υπερασπιστής του τίτλου, ο Andrey Rublev, που ήταν ο φιναλίστ το 2023, καθώς και ο Hubert Hurkacz. Βλέπουμε ακόμα μεταξύ άλλων τους Adrian Mannarino, Karen Khachanov, Ugo Humbert, Alejandro Davidovich Fokina, Alexander Bublik, Andy Murray και Milos Raonic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots