ATP
Με ήττα στο διπλό η επιστροφή Rafa (vid)

 
Με ήττα στο διπλό η επιστροφή Rafa (vid)
tn team Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 - 13:55

O Rafael Nadal έπαιξε τον πρώτο του επίσημο αγώνα μετά από 11,5 μήνες, το διασκέδασε πλάι στον φίλο και συνεργάτη του, Marc Lopez, αλλά δεν πήρε και τη νίκη, μένοντας εκτός στο διπλό του Brisbane International.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας από τον Ιανουάριο του 2023 είναι γεγονός για τον Rafael Nadal, που έκανε την πρεμιέρα του σήμερα στο διπλό του Brisbane International.

Ο Nadal και ο συμπατριώτης του Marc Lopez, ηττήθηκαν από τους Αυστραλούς Max Purcell και Jordan Thompson με 6-4, 6-4 και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο διπλό.

Ο Rafa πάντως φάνηκε να το διασκεδάζει, που είναι και το πιο σημαντικό. Άλλωστε το μεγαλύτερο βάρος θα το δώσει στα μονά, όπου επίσης έχει πει ότι δεν περιμένει πολλά από τον εαυτό του για την ώρα, αφού έχει να παίξει στο tour σχεδόν έναν χρόνο.

Στον 1ο γύρο ο 37χρονος Ισπανός θα αναμετρηθεί με τον Dominic Thiem, που έπαιξε στα προκριματικά του Μπριμπεϊν, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Στο διπλό του Μπρίσμπεϊν αγωνίστηκαν σήμερα και οι Holger Rune και Andy Murray, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Aslan Karatsev και Roman Safiullin με 4-6, 6-3, 10-5. Οι Grigor Dimitrov και Sebastian Korda πήραν τη νίκη απέναντι στους Sriram Balaji και Victor Vlad Cornea με 2-6, 7-5, 10-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots