ATP
Τσιτσιπάς: Το βίντεο που ανησύχησε τους φαν (vid)

 
Τσιτσιπάς: Το βίντεο που ανησύχησε τους φαν (vid)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 - 12:05

O Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως ακόμα δεν έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στη μέση και πως ταλαιπωρήθηκε χθες σε κάποια σημεία των αγώνων του στο Άμπου Ντάμπι.

Κάποιες στιγμές, όπως και στο παρακάτω βίντεο, ήταν εμφανείς οι πόνοι του Τσιτσιπά μετά από το σερβίς του, με τον Έλληνα τενίστα να μην δείχνει ακόμα 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και η γλώσσα του σώματος να γεννά αν μη τι άλλο ανησυχίες.

Μόλις ένας μήνας πέρασε από τότε που οι πόνοι ήταν αφόρητοι και δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο ATP Finals ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος ξεκίνησε να προπονείται ξανά μόλις πριν λίγες ημέρες πριν στο Ντουμπάι.

Είναι φυσικό να μην είναι ακόμα στο 100% του σωματικά, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες τίθεται και το ερώτημα για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά στην Αυστραλία.

Πάντως παρά το γεγονός πως φάνηκε να αντιμετωπίζει ακόμα πόνο, ο Τσιτσιπάς τα πήγε πολύ καλά σε γενικές γραμμές την 1η μέρα των αγώνων του World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι.

Μαζί με τη σύντροφό του, Paula Badosa, κέρδισαν στο μεικτό διπλό τη Sofia Kenin και τον Daniil Medvedev με 6-4, ενώ στο διπλό ανδρών έπαιξε με τον Grigor Dimitrov και ηττήθηκαν από τους Medvedev και Andrey Rublev με 7-6 (3), χωρίς ωστόσο να υποστεί break σε κανένα από τα δυο παιχνίδια.

Σήμερα η ομάδα του Στέφανου, οι Kites, θα δώσουν το δεύτερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση ενάντια στους Falcons. Όπως και χθες, ο Στεφ θα παίξει μόνο διπλά, στο μεικτό με την Badosa όντρα στους Taylor Fritz και Sorana Cirstea και στο διπλό ανδρών με τον Dimitrov απέναντι στους Fritz και Sumit Nagal.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots