ATP
Ήττα για Dimitrov και Τσιτσιπά στο διπλό

 
Ήττα για Dimitrov και Τσιτσιπά στο διπλό
tn team Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 19:05

Ο Grigor Dimitrov και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στο διπλό ανδρών, την 1η μέρα των αγώνων του World Tennis League, από τους Daniil Medvedev και Andrey Rublev.

Στο tie-break κρίθηκε το σετ του διπλού ανδρών στο tie των Kites με τους Eagles και το ρωσικό δίδυμο των Medvedev και Rublev πήρε τη νίκη με 7-6 (7-3) επί των Dimitrov και Τσιτσιπά.

Κανένα break δεν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του σετ, με τους Medvedev και Rublev να φτάνουν πολύ κοντά και να έχουν τριπλή ευκαιρία στο 5-5, 15-40, αλλά τους Dimitrov και Τσιτσιπά να στέκονται "όρθιοι" και να κρατούν το σερβίς τους.

Το σετ οδηγήθηκε στο tie-break, όπου οι Medvedev και Rublev ήταν καλύτεροι και επικράτησαν με 7-3, για να ολοκληρώσουν το ματς.

Ήταν το πρώτο ματς που κέρδισαν οι Eagles, που παραμένουν πίσω στο σκορ στη συνάντηση με τους Kites, με 18-14.

Θυμίζουμε πως στο διπλό γυναικών οι Paula Badosa και Aryna Sabalenka επικράτησαν των Mirra Andreeva και Sofia Kenin με 6-3, ενώ στο μεικτό διπλό Badosa και Τσιτσιπάς κέρδισαν τους Kenin και Medvedev με 6-4.

Δυο ματς (σετ) απομένουν για να ολοκληρωθεί η συνάντηση και η 1η μέρα των αγώνων στο World Tennis League. Στο μονό ανδρών, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα, ο Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον Rublev, ενώ στο μονό γυναικών η Sabalenka θα παίξει με την Andreeva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots