ATP
Gasquet: "Παίξαμε 3 σετ με τον Nadal και κέρδισα τα 2"

 
Gasquet: "Παίξαμε 3 σετ με τον Nadal και κέρδισα τα 2"
tn team Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 11:47

Ο Richard Gasquet επιβεβαίωσε αυτό που λένε και οι υπόλοιποι που τον έχουν δει να προπονείται, πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και παίζει ήδη σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ενώ πρόσθεσε με καμάρι πως κατάφερε να του πάρει και 2 από τα 3 σετ που έπαιξαν.

Έχει μείνει αποθημένο στον Gasquet να κερδίσει τον Nadal, από τον οποίο έχει ηττηθεί 18 φορές στη σειρά για το ATP Tour (0-18) και του έχει πάρει μόλις 4 σετ! Η τελευταία του νίκη σε επίσημο αγώνα με τον Ισπανό, τον οποίο γνωρίζει πολλά χρόνια τώρα αφού παίζουν μαζί από τα junior, ήταν σε ένα Challenger στη Γαλλία πριν από 20 χρόνια!

Γι' αυτό και στις δηλώσεις που έκανε για τη L'Equipe, ο 37χρονος Γάλλος στάθηκε στο ότι τον κέρδισε σε έναν best-of-three αγώνα που έπαιξαν στην πρόσφατη προπόνηση που έκαναν μαζί στην ακαδημία του Ισπανού στη Μαγιόρκα.

"Προπονηθήκαμε για 3 ώρες και 15 λεπτά. Ήταν υψηλή η ένταση. Προφανώς χρειάζεται χρόνο ακόμα, αλλά παίζει ήδη πολύ καλά. Παίξαμε 3 σετ και κέρδισα τα 2", είπε συγκεκριμένα ο Gasquet στη L'Equipe.

Ο Gasquet πάντως επιβεβαίωσε αυτό που είχε πει τις προηγούμενες μέρες και ο συμπατριώτης του, Arthur Fils, ο οποίος προπονήθηκε με τον Nadal στο Κουβέιτ, πως ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει το σώμα του στα πρώτα του επίσημα ματς μετά από έναν χρόνο, που θα δώσει σε λίγες ημέρες στην Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots