ATP
Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Zverev (vids)

 
Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Zverev (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - 23:21

O Alexander Zverev επιβλήθηκε του Andrey Rublev με 2-0 σετ και ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τη φετινή του σεζόν, παρόλο που έμεινε εκτός ημιτελικών στο ATP Finals.

Ήταν η 2η νίκη του στο τουρνουά, όμως δεν ήταν αρκετή να τον στείλει στην ημιτελική φάση, κάτι που γνώριζε ήδη ο Alexander Zverev, που μπήκε στο ματς χωρίς να έχει μαθηματικές ελπίδες να πάρει την πρόκριση.

Παρόλα αυτά έκανε το καλύτερό του δυνατό και κέρδισε τον Andrey Rublev με 6-4, 6-4 ο Γερμανός, για να πάρει την 3η θέση Red group και να ολοκληρώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τη σεζόν, στην οποία έφτασε τις 55 νίκες (55-26).

Θυμίζουμε πως ο Zverev ήταν ο μόνος που κέρδισε τον Carlos Alcaraz στο Red group, παρόλα αυτά ο Ισπανός με 2 νίκες στα 2 επόμενα παιχνίδια του κατόρθωσε να πάρει την 1η θέση στον όμιλο και να αφήσει τον Sascha εκτός.

Στον αποψινό -αδιάφορο βαθμολογικά- αγώνα του με τον Rublev, o Zverev πέτυχε 10 άσους, έσωσε τα 3 από τα 4 break points που αντιμετώπισε και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Rublev, για να φτάσει σ' αυτή τη νίκη σε 1 ώρα και 41 λεπτά αγώνα.

Χωρίς νίκη και χωρίς κερδισμένο σετ ολοκλήρωσε το τουρνουά ο Rublev, που βρισκόταν σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, το επίπεδο όμως στο τουρνουά ήταν τρομερά υψηλό και δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα καλύτερο από την 4η θέση του ομίλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots