ATP
Στους "8" ο Zverev (vids)

 
Στους "8" ο Zverev (vids)
© e|motion/Bildagentur Zolles KG
tn team Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 22:21

O Alexander Zverev επικράτησε με 2-0 σετ του Cameron Norrie και εξασφάλισε την παρουσία του στους προημιτελικούς της Βιέννης.

Ο Zverev έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Norrie με 6-2, 6-4, για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Erste Bank Open σε 79 λεπτά.

Ο Zverev πέτυχε 9 άσους και έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε, για να προστατεύσει το σερβίς του σε όλες τις περιπτώσεις. Επιπλέον, "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Norrie, δυο στο 1ο και άλλη μια στο 2ο σετ.

Ο Zverev βελτίωσε το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν στο 51-24 νίκες, ενώ διατηρείται και σε τροχιά πρόκρισης για το ATP Finals, αφού βρίσκεται στο Νο.7 του Race.

Ο Zverev θα περιμένει την αυριανή αναμέτρηση του Andrey Rublev με τον Matteo Arnaldi, για να μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά.

Έγινε ο 2ος που προκρίθηκε στους "8", μετά από τον Karen Khachanov, που λίγες ώρες πριν κέρδισε τον Jiri Lehecka με 6-3, 6-1.

Πολύ καλό ματς έκανε και ο Khachanov, που δεν απειλήθηκε με break point σε ολόκληρο το ματς και "έσπασε" 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Lehecka, για να πάρει το ματς σε 66 μόλις λεπτά. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Daniil Medvedev και Grigor Dimitrov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots