ATP
Βιέννη: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Βιέννη: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
© e|motion/Bildagentur Zolles KG
tn team Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 5:28

Πρεμιέρα σήμερα στη Βιέννη για τον Daniil Medvedev, που θα αντιμετωπίσει τον φιναλίστ της Αμβέρσας, Arthur Fils. Με τον πρωταθλητή του Τόκιο, Ben Shelton, θα παίξει ο Jannik Sinner. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Daniil Medvedev θα κάνει την πρεμιέρα του στο Erste Bank Open σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον 19χρονο Arthur Fils, Νο.38 στον κόσμο και φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στην Αμβέρσα.

Το παιχνίδι αυτό θα αρχίσει γύρω στις 17:00 ώρα Ελλάδας και θα είναι το δεύτερο του προγράμματος, μετά από τον αγώνα του Gael Monfils με τον Daniel Altmaier, που θα ανοίξει την αυλαία στις 15:00 το μεσημέρι.

Όχι πριν τις 18:30, ο Jannik Sinner θα δώσει επίσης έναν πολύ δύσκολο αγώνα για τον 1ο γύρο, ενάντια στο Νο.15 του κόσμου και πρωταθλητή την προηγούμενη εβδομάδα στο Τόκιο, Ben Shelton.

Το πρόγραμμα θα κλείσει ο αγώνας του Alexander Zverev με τον Cameron Norrie, ενώ στο court Glaubandich θα παίξει ο Karen Khachanov, που θα αντιμετωπίσει τον Jiri Lehecka, καθώς και ο Aslan Karatsev (με τον Borna Gojo).

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (25/10):

Center Court:
15:00 Gael Monfils v. Daniel Altmaier
17:00 Daniil Medvedev [1] v. Arthur Fils
18:30 Ben Shelton v. Jannik Sinner [2] COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Alexander Zverev [5] v. Cameron Norrie COSMOTE SPORT 6HD

#Glaubandich Court:
14:00 Aslan Karatsev v. Borna Gojo
16:00 Jiri Lehecka v. Karen Khachanov [8]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots