ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βιέννη

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βιέννη
© Manuela Davies/USTA
tn team Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 13:39

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον αγαπημένο του κοινού, Dominic Thiem, στον 1ο γύρο του Erste Bank Open της Βιέννης! Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι έβγαλε η κλήρωση του 500αριού της Βιέννης, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο.4 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον αγαπημένο του κοινού και άλλοτε Νο.3 στον κόσμο, Dominic Thiem.

Αυτή θα είναι η 11η φορά που θα συναντηθούν Τσιτσιπά και Thiem, που έχουν ένα πολύ ενδιαφέρον rivalry ανάμεσά τους, στο οποίο μετρούν από 5 νίκες. Η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν επική, με τον Στέφανο να παίρνει τη νίκη για τον 1ο γύρο του Wimbledon αυτό το καλοκαίρι με 3-2 σετ.

Θα διεκδικήσει την 3η διαδοχική του νίκη επί του Thiem o Στέφανος και, αν τα καταφέρει, θα παίξει στον 2ο γύρο της Βιέννης είτε με τον Aleksandar Vukic, είτε με qualifier.

Στα προημιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Tommy Paul, ενώ στα ημιτελικά με τον κορυφαίο του ταμπλό, Daniil Medvedev.

Και ο Medvedev θα έχει δύσκολο ταμπλό, αφού στον 1ο γύρο θα παίξει με τον Arthur Fils, στον 2ο γύρο με έναν εκ των Grigor Dimitrov και Lorenzo Musetti, ενώ στους "8" διασταυρώνεται με τον Karen Khachanov.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Medvedev μόνο στον τελικό, είναι οι Jannik Sinner, Andrey Rublev και Alexander Zverev.

O Sinner, ο οποίος επίσης θα έχει ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο στον 1ο γύρο, αυτό του ημιφιναλίστ του US Open, Ben Shelton, διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Frances Tiafoe. Ο Rublev από τη μεριά του βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο με τον Zverev, που σημαίνει πως μπορεί να τον αντιμετωπίσει στα προημιτελικά.

Αναλυτικά το ταμπλό του Erste Bank Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots