ATP
Συνεχίζει το σερί του ο Sinner (vid)

 
Συνεχίζει το σερί του ο Sinner (vid)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 - 15:36

O Jannik Sinner επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε τον Sebastian Baez, για να φτάσει τις 7 διαδοχικές νίκες στο tour. Στους "16" του Shanghai Masters θα αντιμετωπίσει τον Ben Shelton.

Μετά τον τίτλο στο Πεκίνο και την άνοδό του στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Jannik Sinner συνεχίζει το νικηφόρο του σερί και πανηγύρισε σήμερα την 7η διαδοχική του επικράτηση.

Μετά από 2 ώρες αγώνα, ο 22χρονος Ιταλός επικράτησε του Sebastian Baez με 3-6, 6-3, 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Shanghai Masters.

O Sinner κατάφερε να απαντήσει στο χαμένο 1ο σετ με ένα break, για να προηγηθεί με 3-0 στο 2ο σετ. Αφού έσβησε και ένα break point στο 9ο game, κατάφερε να κλείσει το σετ στο 2ο set point του, με 6-3.

Όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερος ο Sinner, ο οποίος "έσπασε" το σερβίς του Αργεντινού άλλες 2 φορές, στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο σερβίς του στο 8ο game, για το 6-2.

Στη φάση των "16" του Shanghai Masters, o Sinner θα αντιμετωπίσει τον ταλαντούχο Αμερικανό, Ben Shelton, που επέστρεψε επίσης από σετ πίσω και σταμάτησε την εκπληκτική πορεία του Roman Safiullin, με 3-6, 6-3, 6-4.

Μεγάλη ανατροπή και από τον Francisco Cerundolo, που επικράτησε του Marton Fucsovics με 3-6, 6-4, 7-5 και θα παίξει στον 4ο γύρο με τον Sebastian Korda. Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός απέκλεισε νωρίτερα τον Daniil Medvedev.

Τέλος, ο Hubert Hurkacz επικράτησε του προερχόμενου από τα προκριματικά, Yu-hsiou Hsu, με 6-4, 6-4, ενώ ο Fabian Marozsan επιβλήθηκε του Dusan Lajovic με 6-3, 6-3 και θα παίξει με τον Casper Ruud στους "16".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots