ATP
Federer: "Θα ήθελα να δω Djokovic και Alcaraz στο επόμενο Laver Cup" (vid)

 
Federer: "Θα ήθελα να δω Djokovic και Alcaraz στο επόμενο Laver Cup" (vid)
tn team Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:09

Το Laver Cup του Βανκούβερ δεν ήταν και το πιο επιτυχημένο, με τον Roger Federer να μιλάει για την ατυχή συγκυρία των αποσύρσεων του Στέφανου Τσιτσιπά και του Holger Rune, αλλά και για την πρόθεση των διοργανωτών να προσεγγίσουν ξανά τα μεγαλύτερα ονόματα το 2024.

Τα λόγια του Federer για το Laver Cup πάντα έχουν ξεχωριστή σημασία, μιας και είναι ένας εκ των διοργανωτών. Επομένως, όταν ρωτήθηκε από την Barbara Schett ποιους θα ήθελε να δει την επόμενη χρονιά στη διοργάνωση και ανέφερε τα ονόματα των Novak Djokovic και Carlos Alcaraz, είναι μάλλον δεδομένο πως θα γίνει έστω η προσπάθεια προσέγγισης των δυο κορυφαίων παικτών του κόσμου.

"Θα ήθελα να δω ξανά τον Novak, θα ήθελα πολύ να τον δω στην ίδια ομάδα με τον Alcaraz", είπε χαρακτηριστικά ο Federer, που πρόσθεσε και τον Alexander Zverev μετά από παρότρυνση της Schett, μιας και το επόμενο Laver Cup θα γίνει στο Βερολίνο.

O 42χρονος Ελβετός, αναφέρθηκε ακόμα στις φετινές αποχωρήσεις του Laver Cup, που την αποδυνάμωσαν ακόμα περισσότερο: "Οι απουσίες του Rune και του Τσιτσιπά λάβωσαν την Team Europe και θα ήθελα επίσης να τους δω να επιστρέφουν. Προφανώς είναι και ο Medvedev, υπάρχουν επιλογές."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots