ATP
Fritz και Tiafoe οδηγούν στην υπεράσπιση την Team World (vids)

 
Fritz και Tiafoe οδηγούν στην υπεράσπιση την Team World (vids)
tennisnews team Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:12

Οι Taylor Fritz και Frances Tiafoe πέτυχαν μεγάλες νίκες τη 2η μέρα του Laver Cup και διεύρυναν το προβάδισμα της Team World επί της Team Europe, πλησιάζοντας στην υπεράσπιση του τίτλου τους. 

Η Team World συνεχίζει να κυριαρχεί στο Laver Cup του Βανκούβερ και κερδίζοντας τα 3 από τα 4 παιχνίδια της 2ης ημέρας, διεύρυνε το προβάδισμά της επί της Team Europe στο 10-2!

Θυμίζουμε πως η Team World, η οποία κατέκτησε για 1η φορά το Laver Cup το 2022 στο Λονδίνο, είχε κερδίσει και τους 4 αγώνες της 1ης ημέρας.

Η 2η μέρα ξεκίνησε με νίκη του Taylor Fritz επί του Andrey Rublev με 6-2, 7-6 (3). Η Ευρώπη πήρε τους πρώτους πόντους της, χάρη στη νίκη του Casper Ruud επί του Tommy Paul με 7-6 (6), 6-2 στη συνέχεια.

Ωστόσο η Team World συνέχισε να κυριαρχεί, με τον Frances Tiafoe να επικρατεί στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας του Hubert Hurkacz με 7-5, 6-3, ενώ πήρε και το διπλό, όπου οι Felix Auger-Aliassime και Ben Shelton νίκησαν τους Hurkacz και Gael Monfils με 7-5, 6-4.

Το 10-2 ακόμα μπορεί να ανατραπεί, μιας και την 3η και τελευταία ημέρα των αγώνων η κάθε νίκη δίνει 3 βαθμούς, ωστόσο η Team Europe δεν μπορεί να χάσει από δω και πέρα, αφού η Team World χρειάζεται μόνο μια νίκη στα 4 παιχνίδια της Κυριακής για να εξασφαλίσει την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου τίτλου της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots