ATP
Αποσύρθηκε από το Σινσινάτι ο Murray

 
Αποσύρθηκε από το Σινσινάτι ο Murray
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 10:56

Το πρόβλημα με τους κοιλιακούς του παραμένει για τον Andy Murray, που απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Σινσινάτι.

Ο 36χρονος Βρετανός, πρώην Νο.1 στον κόσμο και κάτοχος 3 Grand Slams τίτλων, ανακοίνωσε την απόφασή του αργά το βράδυ της Δευτέρας κι έτσι δεν θα αγωνιστεί σήμερα με τον Karen Khachanov για τον 1ο γύρο. Θα αντικατασταθεί από lucky loser, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε πως το πρόβλημα τραυματισμού προϋπήρχε για τον Murray, που απέσυρε τη συμμετοχή του πριν από τον αγώνα του για τον 3ο γύρο του Τορόντο την προηγούμενη εβδομάδα, κόντρα στον Jannik Sinner.

Στον τελευταίο του αγώνα, απέναντι στον Max Purcell για τον 2ο γύρο του καναδικού Masters, είχε μείνει στο court για 2 ώρες και 47 λεπτά.

Μετά το Τορόντο ταξίδεψε στο Σινσινάτι και προσπάθησε να προετοιμαστεί για το τουρνουά, αλλά τελικά δεν είναι ακόμα σε θέση για να αγωνιστεί.

Ο Khachanov, ο οποίος θα παίξει με lucky loser στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, θα αγωνιστεί για 1η φορά μετά από 2,5 μήνες, από το Roland Garros και τον προημιτελικό με τον Novak Djokovic, καθώς αντιμετώπιζε τραυματισμό στη βουβωνική χώρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots