ATP
Ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο γρασίδι ο Medvedev (vids)

 
Ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο γρασίδι ο Medvedev (vids)
tennisnews team Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 18:44

O Daniil Medvedev έχασε τον πρώτο του αγώνα για φέτος στο γρασίδι, γνωρίζοντας την ήττα από τον Adrian Mannarino στην πρεμιέρα του στο 's-Hertogenbosch.

Ο Medvedev δεν τα πήγε καλά στην επιστροφή του στα γήπεδα και ηττήθηκε από τον Mannarino με 4-6, 6-4, 6-2, έπειτα από 2 ώρες μάχης στο 's-Hertogenbosch για τον 2ο γύρο του Libema Open.

Ήταν η πρώτη αναμέτρηση για φέτος στο γρασίδι για τον 27χρονο Ρώσο, Νο.3 στον κόσμο, που παρόλο που είχε ένα καλό ξεκίνημα, "λύγισε" στο τέλος από τον πιο έτοιμο Mannarino.

Ο Γάλλος, πρωταθλητής στο 's-Hertogenbosch το 2019, σημείωσε την 9η Top 10 νίκη της καριέρας του και μόλις την 3η του απέναντι σε Top 5 τενίστα και σημαντικότερη βάσει κατάταξης αντιπάλου.

Στα προημιτελικά του Libema Open, o Mannarino θα αντιμετωπίσει τον Jordan Thompson, που κέρδισε τον Milos Raonic με 7-6 (4), 6-1. Στον άλλον προημιτελικό που σχηματίστηκε σήμερα, ο Tallon Griekspoor θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur. Ο Griekspoor κέρδισε τον Alexei Popyrin με 6-3, 6-2, ενώ ο De Minaur απέκλεισε τον Laslo Djere με 6-1, 6-7 (5), 6-3.

Στους άλλους δυο προημιτελικούς, ο Jannik Sinner θα αντιμετωπίσει τον Emil Ruusuvuori, ενώ ο Rinky Hijikata θα παίξει με τον Mackenzie McDonald. Ο τελευταίος, έβγαλε εκτός χθες το Νο.3 του ταμπλό, Borna Coric.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots