ATP
Κέρδισε και περιμένει Zverev o Medvedev (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 - 18:43

O Daniil Medvedev έκανε μια νέα ανατροπή στη Ρώμη, έφτασε στη 2η νίκη του και θα περιμένει πιθανή μάχη με τον Alexander Zverev στη 16άδα του Internazionali BNL d' Italia.

Ο Medvedev έχανε με 0-3 στο 1ο του παιχνίδι στη Ρώμη από τον Emil Ruusuvuori, πετυχαίνοντας τελικά την 1η νίκη της καριέρας του στο Internazionali BNL d' Italia.

Σήμερα βρέθηκε σε ακόμα δυσκολότερη θέση, καθώς έχασε το 1ο σετ από τον Bernabe Zapata Miralles, ξανά όμως ανέβασε στροφές όταν χρειάστηκε και τελικά έφτασε στην ανατροπή, επικρατώντας του Ισπανού με 3-6, 6-1, 6-3.

Από το 2ο σετ κι έπειτα ο Medvedev κυριάρχησε κατά κράτος στο court. Στο 2ο σετ έχασε μόνο ένα game, ενώ στο 3ο σετ απείλησε αρχικά στο 5ο game, με τον Zapata Miralles να σώζει 3 break points, για να κάνει το υπέρ του 3-2. Παρόλα αυτά ο Ρώσος συνέχισε να κυριαρχεί και "έσπασε" 2 φορές στη συνέχεια το σερβίς του Ισπανού, κλείνοντας το ματς στο 9ο game.

Ο Medvedev θα περιμένει τώρα την αναμέτρηση του Alexander Zverev με τον JJ Wolf, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο. Αν ο Zverev επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα είναι η 2η αναμέτρησή τους στη χωμάτινη σεζόν για φέτος, μετά τη νίκη του Ρώσου στους "16" του Monte-Carlo.

Ένας άλλος Ρώσος, ο Andrey Rublev, κέρδισε το δύσκολο παιχνίδι του με τον Alejandro Davidovich Fokina, με 7-6 (8), 6-3. Αύριο για τον 4ο γύρο ο Rublev θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Yannick Hanfmann, που επικράτησε του Marco Cecchinato με 6-4, 4-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots