ATP
Borges: "Ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Τσιτσιπά"

 
Nuno Borges
Nuno Borges © Millennium Estoril Open
tn team Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 - 11:18

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας του θα δώσει αύριο στη Ρώμη ο Nuno Borges, που πανηγύρισε χθες την πρώτη του νίκη σε ένα 1000άρι τουρνουά.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Όχι μόνο για την πρώτη μου νίκη σε Masters 1000 τουρνουά, αλλά και για την απόδοση που είχα σ' αυτή. Τον γνώριζα καλά και προσαρμόστηκα όσο καλύτερα μπορούσα, όχι μόνο στο forehand του, αλλά και στο kick σερβίς του", είπε ο Borges μετά τη νίκη του επί του Dusan Lajovic, πρωταθλητή πριν λίγες εβδομάδες στην Μπάνια Λούκα.

Ο 26χρονος Πορτογάλος, ο οποίος κάνει μια πολύ καλή σεζόν και έχει καταφέρει να εγκατασταθεί στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης, ανυπομονεί για το μεγάλο ραντεβού του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, πιθανότατα στο Centrale του Foro Italico, το Σάββατο.

"Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο παιχνίδι μου. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αν και θεωρητικά είναι ένας παίκτης που έχει πιο αδύναμη αριστερή πλευρά, παίζει πολύ διαφορετικά (από τον Lajovic) και είναι ένας παίκτης που είναι πολύ δυνατός στο σερβίς, οπότε θα πρέπει να βρω διαφορετικές λύσεις", είπε ο Borges, που θα συναντήσει για 1η φορά στην καριέρα του τον Τσιτσιπά και θα διεκδικήσει την 1η Top 10 νίκη της καριέρας του (0-5). 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots