ATP
Ούτε στη Ρώμη ο Berrettini

 
Ούτε στη Ρώμη ο Berrettini
tn team Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 13:07

O Matteo Berrettini συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή του και από το τουρνουά της πατρίδας του, στη Ρώμη.

Άσχημα νέα από το στρατόπεδο του Matteo Berrettini, που απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Masters της Ρώμης κι έτσι δεν είναι πια καθόλου απίθανο να ξεκινήσει απευθείας την προετοιμασία του για το γρασίδι, μια επιφάνεια στην οποία είχε πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν.

"Είχα μια ελπίδα πως θα μπορούσα να αγωνιστώ στη Ρώμη, είναι ένα τουρνουά που σημαίνει πολλά για μένα και εκεί όπου ξεκίνησαν όλα τα όνειρά μου. Οι τελευταίες μου εξετάσεις όμως έδειξαν πως χρειάζομαι μια εβδομάδα τουλάχιστον πριν μπορέσω να προπονηθώ ξανά", εξήγησε ο Berrettini.

"Είναι πολύ δύσκολο για μένα που χάνω τη Ρώμη, εξαιτίας των Ιταλών φαν. Η στήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σας ξανά σύντομα", πρόσθεσε ο 27χρονος Ιταλός, που για 2η διαδοχική χρονιά θα χάσει το Masters της πατρίδας του.

Ο Berrettini, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.21 του κόσμου, είχε παίξει στο Monte-Carlo αλλά είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από τον αγώνα του 3ου γύρου με τον Holger Rune, λόγω του τραυματισμού του. Μέχρι στιγμής έχει δώσει μόλις 16 αγώνες στη χρονιά και έχει κερδίσει τους 9 από αυτούς (9-7).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots