ATP
Alcaraz για Τσιτσιπά: "Ένας απ' τους καλύτερους στον κόσμο - θα παίξω στο backhand του"

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Barcelona Open
tn team Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 0:24

O Carlos Alcaraz μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη, είπε πως δεν φοβάται να τον αντιμετωπίσει, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την τακτική του.


Αναφερόμενος αρχικά και στα λόγια που νωρίτερα είχε πει ο Στέφανος, ότι δεν φοβάται μια ενδεχόμενη (ακόμα δεν είχε γίνει ο δεύτερος ημιτελικός) συνάντηση μαζί του, ο Alcaraz είπε πως ούτε και εκείνος φοβάται και ανυπομονεί για τον αγώνα.

"Ξέρω πως ο Στέφανος έχει πει πολλές φορές ότι θέλει μια ρεβάνς μαζί μου, αυτό είναι καλό. Και γω θέλω να τον αντιμετωπίσω. Μου αρέσει να αντιμετωπίζω τους καλύτερους του κόσμου και ο Στέφανος είναι ένας από αυτούς. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Αύριο θα έχω έναν πολύ δύσκολο αγώνα, δεν φοβάμαι όμως. Πάω για τη νίκη."

Αν και δεν έχουν σχέσεις εκτός γηπέδων, ο Alcaraz μίλησε γενικά με καλά λόγια για τον Στεφ: "Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε σχέσεις εκτός γηπέδου, όπως έχω με κάποιους άλλους παίκτες. Υπάρχουν παίκτες με τους οποίους τα παω καλά και κάποιοι που δεν τα πάω τόσο καλά, αλλά προσωπικά πιστεύω πως είναι καλό παιδί εκτός και εντός γηπέδων."

Τέλος, ο νεαρός Ισπανός δεν δίστασε να μιλήσει και για την τακτική του, λέγοντας: "Ο Στέφανος έχει ένα από τα καλύτερα forehands στον κόσμο, αυτό είναι προφανές, μπορεί να δώσει καλό ρυθμό και να αλλάξει πλευρές. Το backhand είναι λίγο χειρότερο, αυτό πιστεύω. Οπότε η τακτική είναι ξεκάθαρη, θα παίξω κόντρα στο backhand του."

Ο μεγάλος τελικός του Barcelona Open μεταξύ του Alcaraz και του Τσιτσιπά θα γίνει στις 17:00 ώρα Ελλάδας, την Κυριακή (COSMOTE SPORT 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots