ATP
Νικητής σε ακόμα έναν "μαραθώνιο" ο Murray (vids)

 
Νικητής σε ακόμα έναν "μαραθώνιο" ο Murray (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 6:09

O Andy Murray έδωσε ακόμα έναν "μαραθώνιο" αγώνα στην πρεμιέρα του στο Indian Wells, καταφέρνοντας να κερδίσει με ανατροπή τον Tomas Martin Etcheverry, σε 3 ώρες και 12 λεπτά. Πρόκριση και για τον Stan Wawrinka.

Για 3 ώρες και 12 λεπτά μονομάχησε στην πρεμιέρα του στο Indian Wells o Andy Murray, ο οποίος στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη με 6-7 (5), 6-1, 6-4 επί του Tomas Martin Etcheverry.

Σχεδόν 1,5 ώρα κράτησε το 1ο σετ, στο οποίο ο πρόσφατος φιναλίστ του Σαντιάγο, Etcheverry, είχε απωλέσει προβάδισμα με 4-2, αλλά και ένα set point στο 6-5, για να το κερδίσει τελικά στο tie-break, όπου είχε προηγηθεί και με 5-1, πριν το κατακτήσει τελικά με 7-5.

O Murray απάντησε με ένα πολύ καλό 2ο σετ, το οποίο πήρε με 6-1, στο 3ο σετ όμως δεν είχε καθόλου εύκολο έργο. Στο 8ο game μάλιστα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Βρετανός, που κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση επιστρέφοντας από το 3-4, 15-40, για να κρατήσει το σερβίς του. Στο επόμενο game, μετά από 4 ισοπαλίες και 4 χαμένα break points, o Murray κατάφερε τελικά να κάνει το break και να πάρει προβάδισμα με 5-4, σερβίροντας λίγο μετά επιτυχώς για την πρόκριση.

Στον 2ο γύρο του Indian Wells Masters o Murray θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta, στην πρεμιέρα του Ισπανού στη διοργάνωση.

Σε άλλα παιχνίδια που έγιναν την 2η μέρα των αγώνων, ο Stan Wawrinka κέρδισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Aleksandar Vukic με 6-4, 1-6, 6-1 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Miomir Kecmanovic.

O Mackenzie McDonald συνέτριψε τον Filip Krajinovic με 6-3, 6-0 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Holger Rune, ενώ ο Ben Shelton κέρδισε τον Fabio Fognini με 6-4, 6-1 και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Taylor Fritz.

Ο Brandon Nakashima απέκλεισε τον John Isner με 7-6 (7), 6-3 και θα αντιμετωπίσει τον Daniil Medvedev, ενώ ο Diego Schwartzman συνέτριψε τον Federico Coria με 6-1, 6-2 και θα αναμετρηθεί αύριο με τον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots