ATP
Lopez: "Εκεί θέλω να σταματήσω την καριέρα μου"

 
Feliciano Lopez
Feliciano Lopez © Barcelona Open Banc Sabadell
tn team Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 14:24

Ο Feliciano Lopez αποκάλυψε πως το τελευταίο του τουρνουά δεν θα είναι στην Ισπανία, αλλά σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για την καριέρα του.

Όπως είπε στη συνέντευξη που έδωσε στη Marca, ο Lopez θα αγωνιστεί στο Ακαπούλκο και μετά σε δυο τουρνουά στην Ισπανία, δεν σκοπεύει να "κρεμάσει" τη ρακέτα του όμως στην πατρίδα του, αλλά στο Queen's.

"Θα παίξω σίγουρα στο Ακαπούλκο, στη Βαρκελώνη και στη Μαγιόρκα, αλλά έχω ζητήσει και wild card για το Queen's. Αν μου τη δώσουν, τότε το τελευταίο μου τουρνουά θα είναι εκεί, που ήταν και η αρχική μου σκέψη", είπε ο 41χρονος Ισπανός, πρωταθλητής στο Queen's το 2017 και το 2019 και φιναλίστ το 2014.

Ο Lopez εξήγησε ακόμα το λόγο για τον οποίο δεν θα σταματήσει την καριέρα του στο Masters της Μαδρίτης, όπου είναι και διευθυντής: "Απέκλεισα αυτό το ενδεχόμενο, γιατί φέτος είναι μια πολύ απαιτητική διόργανωση, με την αλλαγή στα ταμπλό και όλα αυτά που έχουμε να κάνουμε στο Caja Magica. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις και το καλύτερο θα είναι να δουλέψω για το τουρνουά, μέχρι να κατασκευαστεί και το νέο γήπεδο στο Caja Magica, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της νέας μας ομάδας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots