ATP
Θεατής ντυμένος πάντα "εισέβαλλε" ανενόχλητος στο court (vid)

 
Θεατής ντυμένος πάντα "εισέβαλλε" ανενόχλητος στο court (vid)
tn team Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 12:30

Προβληματικές και ταυτοχρόνως κωμικές στιγμές από τo Rotterdam Ahoy, όπου ένας θεατής ντυμένος... πάντα, εισέβαλλε ανενόχλητος στο court, έκανε μια κωλοτούμπα, μια βόλτα γύρω από το γήπεδο και τελικά αποχώρησε μόνος του, χωρίς κανείς να τον εμποδίσει!

Οι δυο παίκτες δεν πίστευαν στα μάτια τους, αλλά συγχρόνως έδειξαν και μεγάλη ψυχραιμία, μένοντας ατάραχοι στις θέσεις τους. Ούτε ο διαιτητής ή τα ball kids αντέδρασαν, με τον "εισβολέα" να αποχωρεί μόνος του μόλις ολοκλήρωσε το σόου του!

Και μπορεί να είχε χιουμοριστική διάθεση και να πέρασε στα ψιλά, όμως σίγουρα οι εικόνες ήταν πολύ προβληματικές, με τον τρόπο που κατάφερε κάποιος να περάσει από τις εξέδρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να περάσει πολύ κοντά από τους παίκτες. Σίγουρα όχι ιδανική διαφήμιση για το φημισμένο 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ, όπου αυτή την εβδομάδα θα αγωνιστούν και πολλοί Top 10 παίκτες.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, για το προκριματικό ταμπλό του ABN AMRO Open, σε έναν αγώνα που ο Gregoire Barrere κέρδισε τον Quentin Halys με 6-7 (4), 7-6 (3), 7-6 (1).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots