ATP
Εντυπωσίασε ο Zverev με Djokovic (vid)

 
Εντυπωσίασε ο Zverev με Djokovic (vid)
tn team Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 20:34

O Alexander Zverev πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε έναν από τους πρώτους του αγώνες μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο, για να κερδίσει με 2-0 σετ τον Novak Djokovic στο Ντουμπάι.

Ο Zverev έπαιξε πολύ καλό τένις και επιβλήθηκε του Djokovic με 6-3, 6-4, για να οδηγήσει τους Hawks στη νίκη επί των Falcons με 35-27, στο ομαδικό τουρνουά επίδειξης World Tennis League που φιλοξενείται στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα.

Ο Zverev έπαιξε μόλις στον 3ο του φιλικό αγώνα, μετά από τον άσχημο τραυματισμό που είχε στα ημιτελικά του Roland Garros τον Ιούνιο του 2022 και τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν 6 μήνες.

Έπαιξε πολύ καλό τένις σήμερα ο Γερμανός τενίστας, που παρότι βρέθηκε πίσω με break στο ξεκίνημα του αγώνα, επέστρεψε από το 0-2 και κέρδισε τα 6 από τα 7 τελευταία games του 1ου σετ, για να το κατακτήσει με 6-3.

Στο 2ο σετ αμφότεροι οι δυο παίκτες έκαναν από ένα break στην αρχή, με τον Zverev να κάνει νέο break στη συνέχεια για να φτάσει στο 4-2. Δεν κοίταξε πίσω του έκτοτε και "σφράγισε" τη νίκη του στο 10ο game, για το 6-4.

Νωρίτερα σήμερα, τη νίκη είχε πάρει για τους Hawks και η Elena Rybakina, που κέρδισε την Aryna Sabalenka με 0-6, 6-1, 10-6. Στο διπλό, οι Grigor Dimitrov και Paula Badosa επικράτησαν των Dominic Thiem και Anastasia Pavlyuchenkova με 5-7, 6-3, 10-4.

Αύριο το τουρνουά θα συνεχιστεί με τη μάχη των Falcons επί των Eagles, που θα έχει επίσης πολύ μεγάλες αναμετρήσεις. Στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει το διπλό, μεταξύ των Dimitrov και Sabalenka και τον Bianca Andreescu και Andreas Seppi, ενώ θα ακολουθήσει γύρω στις 17:30 ο αγώνας της Paula Badosa με την Caroline Garcia και γύρω στις 19:00 θα γίνει το μεγάλο ματς της ημέρας, μεταξύ του Djokovic και του Νικ Κύργιου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots