ATP
Για τον τίτλο ο Τσιτσιπάς στο Άμπου Ντάμπι

 
Για τον τίτλο ο Τσιτσιπάς στο Άμπου Ντάμπι
© Mubadala World Tennis Championship
tn team Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 9:19

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Andrey Rublev για τον τελικό του Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ολοκληρώνεται σήμερα το δυνατό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται στον μεγάλο τελικό και να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο και να ταξιδέψει σε λίγες μέρες στην Αυστραλία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Στέφανος θα παίξει στον τελικό του Mubadala, μετά από το 2019, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Rafael Nadal. Για να φτάσει μέχρι τον τελικό, τις δυο προηγούμενες μέρες κέρδισε χωρίς να απωλέσει σετ τους Cameron Norrie και Casper Ruud.

Τελευταίος του αντίπαλος στο Άμπου Ντάμπι θα είναι ο Andrey Rublev, που επίσης κάνει ένα εξαιρετικό τουρνουά και έχει κερδίσει χωρίς να χάσει σετ τους Cameron Norrie και Carlos Alcaraz.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα προηγηθεί ο μικρός τελικός, επίσης σε μετάδοση COSMOTE SPORT 6HD, μεταξύ του Carlos Alcaraz και του Casper Ruud, σε έναν επαναληπτικό του τελικού του US Open.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (18/12):

Stadium Court:
11:00 Carlos Alcaraz v. Casper Ruud COSMOTE SPORT 6HD
13:00 Stefanos Tsitsipas v. Andrey Rublev COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots