ATP
Diriyah: Το βράδυ της Πέμπτης η πρεμιέρα Τσιτσιπά

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 - 21:23

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο δυνατό τουρνουά επίδειξης Diriyah Tennis Cup το βράδυ της Πέμπτης, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Cameron Norrie και Νικ Κύργιου. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του Diriyah Tennis Cup, του πολύ δυνατού τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας που θα γίνει το επόμενο τριήμερο.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα παίξει απευθείας στα προημιτελικά το βράδυ της Πέμπτης, με το νικητή του ζευγαριού του Norrie με τον Κύργιο. Στα ημιτελικά έχει πιθανό αντίπαλο τον Taylor Fritz, ενώ στον τελικό τους Daniil Medvedev και Andrey Rublev.

Στον πρώτο του αγώνα μετά από τον τραυματισμό του, ο Alexander Zverev θα αντιμετωπίσει τον Dominic Thiem, για τον 1ο γύρο του τουρνουά. Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο οι αγώνες θα είναι best-of-three, αλλά αντί για σετ θα έχουν tie-break στους 10 κερδισμένους πόντους. Οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός, θα έχουν κανονικά σετ, αλλά θα κρίνονται σε tie-break 10 πόντων αν πάνε σε 3ο σετ. Τέλος, οι 8 παίκτες που θα αποκλειστούν από το τουρνουά την Πέμπτη (4 στον 1ο γύρο και 4 στα προημιτελικά), θα σχηματίσουν ζευγάρια και θα παίξουν την Παρασκευή στο consolation διπλό τουρνουά.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (08/12):

1ος γύρος - έναρξη πρώτου αγώνα 10:00

1) Stan Wawrinka v. Matteo Berrettini
2) Dominic Thiem v. Alexander Zverev
3) Cameron Norrie v. Νικ Κύργιος
4) Hubert Hurkacz v. Dominic Stricker

Προημιτελικά - έναρξη στις 15:00

1) Andrey Rublev v. Wawrinka/Berrettini Eurosport 2HD
2) Daniil Medvedev v. Thiem/Zverev Eurosport 2HD

(έναρξη στις 19:00)
3) Στέφανος Τσιτσιπάς v. Norrie/Kύργιος Eurosport 2HD
4) Taylor Fritz v. Hurkacz/Stricker Eurosport 2HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots