ATP
Αποσύρθηκε από την Αστάνα ο Sinner - αλλαγές στο ταμπλό για Τσιτσιπά

 
Αποσύρθηκε από την Αστάνα ο Sinner - αλλαγές στο ταμπλό για Τσιτσιπά
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 - 12:21

Μετά και τον χθεσινό του τραυματισμό ο Jannik Sinner απέσυρε τη συμμετοχή του από το 500άρι της Αστάνας και αυτό έφερε αλλαγές στο ταμπλό, για τους πιθανούς αντιπάλους του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Sinner είχε μια άσχημη πτώση στη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Holger Rune στη Σόφια και μια μέρα μετά απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Astana Open, με αποτέλεσμα να έρθουν κάποιες αλλαγές στο ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Mikhail Kukushkin, όμως δεν έχει στον 2ο γύρο πιθανό αντίπαλο τον Marin Cilic, αφού ο Κροάτης πήρε τη θέση του Sinner ως seeder και μεταφέρθηκε στην άλλη μεριά του ταμπλό. Έτσι, εφόσον ο Στεφ επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα αντιμετωπίσει κάποιον qualifier ή lucky loser στον 2ο γύρο.

Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι στη διαδρομή του Στέφανου, που έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά τον Hubert Hurkacz και στα ημιτελικά τον κορυφαίο του ταμπλό, Carlos Alcaraz. Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Novak Djokovic και Daniil Medvedev.

Πιθανοί προημιτελικοί στην Αστάνα:

[1] Alcaraz - Rublev [5]
[3] Τσιτσιπάς - Hurkacz [7]
[9] Cilic - Djokovic [4]
[8] Auger Aliassime - Medvedev [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Astana Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots