ATP
Ήρθαν στα χέρια Moutet και Andreev μετά τη χειραψία! (vid)

 
Ήρθαν στα χέρια Moutet και Andreev μετά τη χειραψία! (vid)
tn team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:07

Λίγο έλειψε να έχουμε πολύ σοβαρό περιστατικό μεταξύ των Corentin Moutet και Adrian Andreev, με τον Γάλλο να επιχειρεί να γρονθοκοπήσει τον αντίπαλό του μετά τη χειραψία και τον διαιτητή να κατεβαίνει από την καρέκλα του για να τους χωρίσει!

Δεν είναι εφικτό να γνωρίζουμε τι ειπώθηκε προηγουμένως, πάντως υπήρξε μεγάλη ένταση στη χειραψία και ο Moutet επιχείρησε να χτυπήσει τον Andreev, όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media.

Ο διαιτητής έδρασε άμεσα και φρόντισε για να αποφευχθούν τα χειρότερα, χωρίζοντας τους δυο παίκτες, με τον Andreev να απομακρύνεται προς την καρέκλα του και τα πράγματα να ηρεμούν κάπως.

Ο Βούλγαρος τενίστας κέρδισε τον Moutet στο Challenger της πατρίδας του στην Ορλεάνη με 2-6, 7-6 (3), 7-6 (2), μετά από έναν αμφίρροπο και συναρπαστικό ματς.

Οι δυο τους έχουν προϊστορία, με τον Andreev να κερδίζει και πάλι τον Moutet πριν λίγους μήνες στο Challenger της Γένοβας, με 3-6, 7-6 (6), 6-4, επομένως δεν αποκλείεται να είχαν και προηγούμενα, πριν το σημερινό τους επεισόδιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots