ATP
"Σίφουνας" Τσιτσιπάς, συνέτριψε τον Schwartzman (vids)

 
"Σίφουνας" Τσιτσιπάς, συνέτριψε τον Schwartzman (vids)
tennisnews team Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:50

Μόνο 3 games έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Laver Cup, συντρίβοντας με 6-2, 6-1 τον Diego Schwartzman.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος απώλεσε μόλις 3 games από τον Schwartzman και τον κέρδισε μέσα σε 75 λεπτά με πολύ εμφατικό τρόπο. Αυτή ήταν η 3η νίκη του στα μονά στην καριέρα του στο Laver Cup, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη στιγμή, ήταν από το ξεκίνημα πολύ δυνατός και προηγήθηκε με 3-0. Έχασε μόνο 3 πόντους από τη γραμμή του σερβίς σε ολόκληρο το 1ο σετ και με νέο break στο 8ο game έφτασε στο 6-2.

Στο 2ο σετ ο Schwartzman έκανε break και προηγήθηκε με 1-0, αλλά ο Στεφ ήταν αμείλικτος στη συνέχεια, κερδίζοντας 6 διαδοχικά games, για να "σπάσει" 3 φορές στη σειρά το σερβίς του Αργεντινού, που δεν μπορούσε να κερδίσει game ούτε στο δικό του σερβίς, ούτε στο αντίπαλο.

Μετά από 75 μόλις λεπτά ο Στέφανος "σφράγισε" τη 2η νίκη για την Team Europe στο φετινό Laver Cup, με τους Ευρωπαίους να προηγούνται ήδη με 2-0 της Team World στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε πως το βράδυ στις 21:00 ο Andy Murray θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur, ενώ το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα του διπλού, όπου Roger Federer και Rafael Nadal θα αντιμετωπίσουν τους Jack Sock και Frances Tiafoe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots