ATP
Τσιτσιπάς: "Με βοήθησε το ότι χαλάρωσα"

 
Τσιτσιπάς: "Με βοήθησε το ότι χαλάρωσα"
tn team Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 8:15

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απίθανη ανατροπή από το 0-4 που έκανε απέναντι στον Diego Schwartzman, αλλά και για τον σημερινό του αντίπαλο, Alexander Zverev.

"Υπήρχε ένα σημείο στο ματς που ό,τι και να έκανα δεν έβγαινε. Εκείνος είχε μεγάλο προβάδισμα και μεγάλο momentum σε αυτό που έκανε. Απλά προσπάθησα να μείνω όσο περισσότερο μπορούσα στο court, προσπάθησα να μείνω απλά εκεί έξω και αυτό δούλεψε πολύ καλά. Δεν περίμενα κάτι σε εκείνο το σημείο, όταν ήμουν πίσω με διπλό break, αλλά αυτό ήταν και που με έκανε να χαλαρώσω λίγο, να παίζω κάθε χτύπημα ξεχωριστά και να μη σκέφτομαι τι προσπαθώ να πετύχω", είπε ο Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του με 6-2, 6-7 (3), 6-4 επί του Schwartzman στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς έχασε ένα προβάδισμα με 6-2, 5-2 στο 2ο σετ, αλλά μετά απ' αυτό βρέθηκε πίσω με 0-4 και όλα έδειχναν πως θα ήταν μοιραίο. Κατάφερε ωστόσο να κερδίσει τα 6 επόμενα games και να κρατήσει ζωντανό το κυνήγι της υπεράσπισης του τίτλου του στο Monte-Carlo.

Όσο για το τι χρειάζεται να έχει στον σημερινό του αγώνα με τον Alexander Zverev για τα ημιτελικά: "Τα ίδια που χρειάστηκαν και σήμερα, αστείρευτη ενέργεια, αποφασιστικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και για να μπορέσεις να ανταγωνίζεσαι τέτοιους παίκτες πρέπει να φέρνεις το καλύτερό σου παιχνίδι."

Ο ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Zverev θα αρχίσει γύρω στις 16:30 το απόγευμα ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots